Haven – sommerens fristed som måske kræver en hånd

Frisk luft er noget vi alle har brug for. Har man boet, eller bor man i lejlighed, så kan de fleste godt nikke genkendende til, at man godt kunne bruge en have og/eller en god størrelses altan som man kunne bruge om sommeren.

Når den danske sommersol skinner ned over os, så har man ikke lyst til at være spærret indenfor. Derfor er det også vigtigt at man gør noget ud af sine udearealer – må det være en have eller en altan – således det også er hyggeligt og et sted hvor man har lyst til at opholde sig.

 

En overdækket terrasse er ideel i alt vind og vejr

En træ-terrasse er lækker at have, og er generelt mere behagelig at gå rundt på i bare tæer, end en stenlagt terrasse. Bygger man en overdækket træ-terrasse har man yderligere mulighed for at have møbler stående året rundt – herunder også grill og andre sager. Har man allerede en træ-terrasse, men er den ikke overdækket findes der også solsejl, som er er lidt billigere og nemmere at sætte op, og fungerer også rigtig godt til at afvise vind og vejr.

En lækker terrasse og generelt bare en lækker have gør meget for ens hus. Det kan godt være, at det koster lidt penge at bygge, men det giver også huset en mere-værdi som også gøres med i regnskabet når man engang skal flytte derfra.

 

En vedligeholdt plæne giver anledning til mere

Det er nærmest en kunst at dyrke en lækker græsplæne, men sidder den i skabet så er man også mere tilbøjelig til at befinde så derpå. En grøn og blød græsplæne giver nemlig anledning til både at lege, men også bare at hænge ud.
Derfor er det altså også en rigtig god idé at gøre pleje sin græsplæne hvis man ønsker at gøre sin have mere attraktiv.