Hættetrøjer har faktisk en berettigelse

Har hoodies et godt eller et dårligt ry? Altså, du ville aldrig møde op i retten iført en hoodie, for så har du allerede gjort dårligt indtryk på dommer og domsmænd. Omvendt er en mand sjældent mere sexet, end når han frisk fra bruseren går fra fitnesscentret med en hættetrøje trukket over sin krop. Ved siden af disse to yderpunkter finder du den praktiske virkelighed, at hoodies er gode til meget.

Hvorfor bære hættetrøje?

Har du en fridag, du bare vil brænde af derhjemme på serier eller videospil, er det fedt lige at kunne trække en hoodie over hovedet og et par shorts over benene. Hvis du er lidt selvbevidst omkring din mave, kan det også være aktuelt med hoodies, fx fra Butter Goods. Dels bidrager deres luftighed og kraftige folder til at skjule den smule mave, du har i overskud. Dels er de ofte forsynet med blikfang.

Sjove hættetrøjer fra Butter Goods

Hvad blikfang er der at finde på en hættetrøje? Butter Goods er gode til at udsmykke deres trøjer med brandets logo og karakterer, der er som hevet ud af en tegnefilm. Det er ikke just et motiv, der får dig til at ligne den ondeste badass på jorden. Men det er dog et friskt alternativ til generisk (læs: kedeligt) herretøj. Hvad kan du kombinere en hoodie med for at få et flot udtryk? Her er et par bud.

Prøv et look med shorts og hoodie

Du kunne fx gå sommeren i møde i et par denimshorts, mens overkroppen er dækket af en hoodie. Looket kan godt virke en smule paradoksalt, da du blotlægger én del af kroppen, mens den anden dækkes til. Men idéen med looket er selvfølgelig at tage brodden af de kølige briser, der kan møde din overkrop. Er der bagende hedt ude, kan du altid bare tage hoodien af og binde den om taljen.