Guide: Her kan du med fordel gøre brug af en gulvmand

En gulvmand er løsningen for dig og for alle, der nogensinde skal have lagt eller omlagt gulv. Det er det, fordi du slipper for alt besværet selv, og så er du sikret kvalitet der holder i mange år. Mere skulle der ikke til, før du nu hvor du er overbevist om, hvor smart en gulvmand er og derfor er du nu klar til at zoome ind på dig selv, dit hus og endnu nærmere din konkrete håndværksmæssige gulvsituation.

For her kommer nemlig en guide til, hvornår du med fordel kan gøre brug af en gulvmand.

  • Man kommer ikke uden om det. Renovering er der, hvor man langt de fleste gange vil få brug for at få gjort noget ved alt, og heri også gulvene. Her kommer nogle bud på, hvilke slags gulve du med fordel kunne (om)lægge i dit hus
  • Badeværelset er kendetegnet ved de som oftest kolde overflader, og det er ikke uden grund. Gulvet i badeværelset skal derfor have den egenskab, at det skal være vandafvisende og tåle vand. Vælg eksempelvis sten, klinker eller fliser.
  • Stue/alrum/værelser: Et gennemgående gulv gennem flere rum, såsom stue, alrum og værelser af enhver slags er et element, der dels er med til at binde hele huset bedre sammen stilmæssigt, men som også gør sådan noget som rengøring og vedligeholdelse nemmere, da det skal igennem samme slags behandling.

Materiale-og stilvalg- endnu et valg, der er op til dig

I stuen, i alrummet op på værelserne ville det være oplagt at vælge et trægulv af en art. Der er massere af tilbud, alt fra træsort til måden at plankerne lægges i forhold til mønster og meget mere, som du skal tage stilling til.

Én ting er sikkert- der er ikke så meget at rafle om, når det kommer til en gulvmand – få hjælp på bygga!