Gør soveværelset mere hyggeligt med en palleseng

Soveværelset er et sted mange bruger rigtigt meget af sin tid – det er derfor også vigtigt, at det er et rum man er tilpas i, og som man synes er hyggeligt. Siveværelset kan gøres hyggeligt på mange forskellige måder, alt efter hvad man selv synes gør rummet mere afslappende og rart at være i. en ting du kan gøre, er at skifte din store seng ud med en palle seng. En palleseng er lavet af få paller og måske endda også pallerammer, som der ligges en madras ovenpå. En palleseng er lavere end en normal seng, og dette vil give en følelse af, at det er mere hyggeligt. Derudover ser en palleseng også hyggelig ud, når man kigger på den.

Sådan laver du en palleseng

Når du skal lave din palleseng, skal du først finde ud af, hvor du kan finde en palle henne. Når du har fundet et sted du kan få fat på dem, skal du overveje, hvor mange du skal bruge. Det kommer både an på bredden af sengen, men også på hvor høj du vil have, at den skal være. Når du har målt op og besluttet sig, kan du begynde at lave sengen. Det kan være en god ide at bruge lidt sandpapir på pallen kanter, så du er sikker på ikke at få splinter. Når du har gjort det, kan du tilføje din madras på sengen, og så er du egentligt klar til at sove i den.

De sidste detaljer

Hvis du gerne vil have dit værelse ekstra hyggeligt, kan du tilføje lyskæder i loftet. Derudover kan du også købe duftlys, som du kan have til at stå. Det ser både hyggeligt ud, men får også dit værelse til at dufte godt. Sådan kan du med nogen få detaljer og en palleseng gøre dit værelse mere hyggeligt.