Gør hverdagen mere behagelig med tøj i bambus

Der findes mange gode grunde til, at man skal vælge tekstiler fremstillet i bambus. Disse materialer er blevet særdeles populære de seneste år, og både mænd og kvinder er blevet glade for at bruge disse produkter. Med bambustøj er man sikret høj komfort hele dagen!

Hvilke fordele er der ellers forbundet med bambustøj?

Listen af fordele ved netop tøj fremstillet i bambus er lang. En af de største fordele må dog siges at være materialets antibakterielle egenskaber. Tøj fremstillet i netop bambus er nemlig 99,8 procent antibakterielt, og dette betyder blandt andet, at mængden af bakterier, som kan leve i tøjet, reduceres. Dette betyder således også, at risikoen for ubehagelige lugte mindskes betydeligt. Bambustøjet evner desuden at bibeholde denne funktion, selvom det bliver vasket utallige gange. Smart!

Denne funktion er særdeles smart, når der er tale om både undertøj og strømper. Heldigvis findes der et stort udvalg af både undertøj og strømper fremstillet i bambus.

Derudover er bambustøj særdeles allergivenligt. Det skyldes, at fibrene i stoffet er naturligt runde og glatte og er tilmed også fremstillet uden kemisk behandling. Dermed har stoffet ingen skarpe tråde eller fibre, som kan irritere huden. Dermed er dette et særdeles godt produkt til både allergikere eller til folk med sart hud. Stoffet er desuden også både blødt, luksuriøst i dets kvalitet, fugtabsorberende og hurtigt til at tørre.

Vidste du, at bambustøj også er et økologisk og miljøvenligt valg?

Planten, bambus, er et særdeles miljøvenligt valg og dermed også et godt alternativ til bomuld, som tidligere har været både populært og ofte anvendt. Grunden til at bambus er miljøvenlig skyldes plantens evne til at vokse. Bambus kan vokse til plantens maksimale højde på mellem to til tre år. Det betyder dermed også, at selvom man fælder planten, er den hurtigt fremvoksende igen. Derudover behøver bambus i dens vækstperiode ikke hverken gødning, vanding eller kunstgødning og andre sprøjtemidler.

Bambustøj kan beskytte dig mod solens stråler – vidste du det?

Fibrene i bambus har den fantastiske effekt, at de kan bidrage til at beskytte dig mod solens stråler. Bambustøj har nemlig en lang række af forskellige egenskaber, når det handler om at være UV-resistent.

Dermed kan manden, der elsker at bruge en lun sommerdag på havet, med fordel iklæde sig bambusklæderne. Dermed går både komfort, behagelighed og beskyttelse hånd i hånd. Bedre bliver det ikke!