Gør firmaet til et bedre sted at være

En arbejdsplads skal gerne være et sted, der er rart at være. Det er her, de fleste mennesker bruger størstedelen af ugens timer, hvorfor et behageligt arbejdsmiljø er essentielt. Der er flere eksempler på, hvad der definerer en god arbejdsplads. De fleste pointerer fællesskab, tillid og stolthed som vigtige værdier for et godt arbejdsklima. Faktum er bare, at ingen personer arbejder godt på tom mave. Så en god arbejdsplads bør også servere nærende og mættende måltider, samt en appetitlig frugtordning – som med fordel kan udbydes af FirmaFrugt.  

Investér i FirmaFrugt

De fleste kender til frugtordninger fra skoletiden, men faktisk har det også fået sit indpas hos de fleste arbejdspladser. Det er en slags personalegode, som arbejdsgivere kan tilbyde sine medarbejdere. FirmaFrugt forhandles af Frugtkurven, som leverer konventionel og økologisk frugt i en frugtkurv eller frugtkasse. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at du spiser 600 gram frugt om dagen, hvilket svarer til omkring seks stykker frugt og/eller grønt – og denne anbefaling vil  frugtkurven firmafrugt gerne bakke op om. Frugt er nemlig medvirkende til at opretholde en sund balance, og holde et naturligt og stabilt blodsukker gennem arbejdsdagen. Hvis din virksomhed ønsker firmafrugt, kan det leveres af Frugtkurven én til to gange om ugen – eller hver dag – alt efter virksomhedens størrelse og ønsker. Frugtkassen eller -kurven kan byde på forskellig appetitlig frugt lige til jeres arbejdsplads. 

Økologisk frugt

Frugtkurven leverer 100% økologisk frugt. Dette betegner frugt som er dyrket økologisk med ingen fremstillede sprøjtemidler eller overfladebehandlinger, samt mere miljømæssig og bæredygtig håndtering af landbrug og det naturlige miljø. Dernæst er det statskontrolleret og leveret af Frugtkurven.dk. Der er altså garanti for, at din virksomhed kan få leveret frugt til arbejdspladsen – og nå at spise de seks stykker frugt om dagen – med god samvittighed. Udover økologisk frugt tilbydes der også frugtsnacks, hvilket indebærer grøntsnacks, såsom nødder, frugtmuffins, avokado eller lignende. Der er altså mulighed for at bestille noget frugt og grønt, der behager enhver medarbejdere. 

Spis med måde

Selvom Sundhedsstyrelsen anbefaler seks stykker frugt og grønt om dagen, er det altså ikke nok udelukkende at spise frugt fra Frugtkurven i løbet af en dag. Kulhydrater, proteiner og fedt er næringsstoffer som vi har brug for, for at kunne fungere i løbet af en arbejdsdag.  Hver arbejdsplads har sin madkultur. Måske arbejder du et sted med meget ”hyggekultur” med kage og slik i hverdagen eller også er du ansat i en virksomhed med en ”sund madkultur” med frisk frugt, snack grønt og kolde vandautomater. Arbejdspladsens madkultur har betydning for din sundhed. Husk derfor ikke udelukkende at spise frugt i løbet af din arbejdsdag.