Gode råd til traktorforsikring

Hvordan skal en traktor forsikres?

Har du en eller flere traktorer, og er du i tvivl om, hvorvidt den eller de er forsikret bedst muligt? Hvis du er lidt usikker på det, er det ikke så underligt, for der er mange forskellige forhold, der har betydning, når du skal forsikre en traktor og flere forsikringsdækninger, der kan komme på tale, når det gælder forsikring af traktorer.

Hvad skal du gøre dig af overvejelser i forbindelse med traktor forsikring?

Der er som nævnt mange forsikringsdækninger, som kan komme i spil, når det gælder forsikring af traktorer, blandt andre motoransvarsforsikring, kørselskaskoforsikring og maskinkasko.

En af de ting, der også har betydning for din forsikring, er, om du bruger din traktor til at udføre arbejde for andre. Hvis du gør det, er det vigtigt, at dit forsikringsselskab ved det.

Det har også betydning, om du leaser din traktor. Gør du det, skal du være opmærksom på, hvad der står i leasingaftalen om forsikring og erstatning, bl.a. om der i aftalen er krav om en bestemt type forsikringsdækning.

Søg professionel rådgivning til forsikring af din traktor hos en forsikringsmægler

Som du kan se i ovenstående eksempler på ting, som du skal forholde dig, er der mange faktorer, der har betydning for traktorforsikring. Og det kan være svært selv at finde ud af, hvad ens behov for forsikringer er. Derudover kan både policer og forsikringsbetingelser være svære at forstå.

En forsikringsmægler kan være en stor hjælp i denne proces og spare dig for tid og nogle gange også penge. En forsikringsmægler kan hjælpe dig med at forsikre din traktor bedst muligt. Blandt forsikringsmæglere findes der egentlige landbrugsforsikringsmæglere, som er specialiserede i at rådgive om forsikringer til landbrug. DLBR Forsikringsmægler med kontorer i Vordingborg, Vojens og Herning er en af dem. Virksomheden har mange års erfaring med at rådgive landbrug i alle størrelser – også fritidslandbrug.

DLBR Forsikringsmægler kan naturligvis hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du som landmand sikrer dig bedst muligt gennem forsikringer. Ikke kun når det kommer til traktorforsikring, men også forsikring af bygninger, dyr, maskiner, afgrøder med videre.