Glerups hjemmesko hitter

glerups til mænd

Futter er ikke kun til gamle damer.

Selv om Glerups hjemmesko er et af de største hit under jultræet når gamle mor skal have en lækker gave, er det ikke kun damerne som har glæde af hittet.

Glerups som er fremstillet af 100% ren dansk naturlig uld med ydersål i skind eller naturgummi, findes i et utal af farver og 3 forskellige faconner til hele familien.

Glerups blander gotlandsk uld fra Danmark med kvalitetsuld fra New Zealand, der lever op til samme høje krav til ensartet kvalitet og dyrevelfærd som Glerups er kendt for.

De fleste mænd foretrækker hjemmesko uden hælkappe, så de er nemme lige at hoppe i. Men fælles for alle Glerups futterne, er at de er vanedanende, har man først prøvet et par, er de ikke nemme at slippe igen, og venter på dig så snart du kommer ind af døren.

Hjemmeskoene kan godt tåle en hurtig tur udenfor, både med den klassiske skindsål som er både kraftig og slidstærk, men nu også med den bløde gummisål i naturgummi, som fås både i natur farve og sort.

Hjemmeskoene er filtet i uld, som fra naturens side er åndbart og naturligt varm, uden at være FOR varm om sommeren.

Uld er et naturprodukt med selvrensende egenskaber. Det skyldes uldens naturlige fedtstof, lanolin. Når ulden bliver vådt, bliver der skabt en proces mellem lanolinen og fårets naturlige basiske salte, der tilsammen danner en naturlig sæbe, der vasker ulden rent. Ulden holder fødderne både tøre og fri for lugtgener. Skulle uheldet være ude, og du har behov for at rense dine filtede hjemmesko, kan de vaskes i hånden med varmt vand og sæbe.

Glerups er trendy og slår med garanti et par klassisk læder futter i både komfort og stil.

Fem gode grunde til at få et par Glerups

Holder dig varm i kulden og kølig i varmen
Absorberer fugt og holder dine fødder tørre
Beskytter mod lugt
Behagelige og bløde at have på – kradser ikke
100 % ren naturlig uld – godt for menneske, natur og d