Find et webbureau der forstår dig

Webbureau Kolding

Der er ikke ligegyldigt hvilket webbureau du vælger at samarbejde med. Når jeres virksomhed vælger, at entrere med et webbureau, er det vigtigt i undersøger markedet, og finder det bureau som passer til jeres virksomhed og jeres budget. Om det så bliver et webbureau i Kolding eller København, er faktisk mindre vigtigt. 

Skal i vælge et større eller mindre webbureau

Der er en gran af sandhed i påstanden om, at store virksomheder kun entrerer med store bureauer. Men hvad er grunden til det? 

Kigger man som eksempel på en webshop løsning. Så vil en mindre virksomhed typisk kunne klare sig med en løsning, der koster omkring 20 – 30.000 kr. Når en større virksomhed vælger at gå online med deres varekatalog, følger der som regel mange ekstra processer med. Der skal nemlig ofte laves integrationer mellem virksomhedens andre systemer, som eksempelvis ERP, CRM, lagersystemer. Det betyder, at prisen pludselig 10 dobles eller måske endda 20 dobles. Alene af den grund ønsker man tryghed og vished om, at webbureauet man entrerer med også eksisterer næste år. 

Behov for mere tilgængelighed og flere eksperter

Verden ændrer sig i en hastighed, som vi aldrig før har set magen. Især inden for teknologien går det hurtigt. Der kommer hele tiden nye markedsføringsplatforme til, systemer til ehandel ændrer sig og skal være mere agile. Kravet CRM systemer vokser og forventningen til marketing automation eksploderer. Alt sammen kræves der flere eksperter, og dagene hvor man kunne være ekspert på mange områder begynder langsomt at ebbe ud. 

Behov for at samle trådene

For et webbureau er det umuligt, at ansætte eksperter indenfor hvert område. Derfor begynder vi at se en trend, hvor webbureauer bliver mere specialiserede indenfor enkelte områder og arbejder sammen på kryds og tværs med hinanden. Som virksomhed bliver det sværere, at gennemskue hvor man skal gå hen med en given opgave. Det har bragt helt nye udfordringer med sig. Man har brug for en person, som kan samle trådene og køre projektet i mål. Derfor har behovet for eksterne projektledere aldrig været større.