Få styr på din stil

Stil er noget, de fleste stræber efter, men ikke altid en nem ting at opnå. I den her korte artikel kan du lære mere om, hvordan du arbejder med de forskellige herretøjsmuligheder, og hvad du bør huske på, for at få det flottest mulige resultat.

Find ud af, hvilke bukser klæder dig bedst

Busker er én af de helt store faldgruber. Én ting er en trøje, der måske ikke sidder så godt, men ofte lægger folk slet ikke mærke til, hvordan deres bukser sidder.

Der findes mange forskellige typer herrebusker, lige fra de pæne og lige til de afslappede og løse. Chinos bukser til mænd er typisk de mest sofistikerede og flotteste, og de kan bruges til mange forskellige lejligheder. Men hvilke sidder bedst på dig?

Det er værd at eksperimentere lidt med. Find ud af, hvilken pasform ser bedst ud, ved at prøve dem i en fysisk butik eller i hjemmet, hvis du har et langt spejl til rådighed. Dét giver dig det bedste perspektiv, så du kan få et ordentlig overblik.

Kend dine farver og former

Farver og former er to ting, der spiller en stor rolle i, om du ser stilet eller kluntet ud. En farve kan for eksempel vaske dig ud eller være for kraftig til din hudnuance eller dit hår, mens et bestemt mønster kan få din krop til at se for lang eller bred ud.

At kende de forskellige farver og former tillader dig at forudse, hvilket tøj vil se bedst ud på dig. Det kan hjælpe dig med at undgå modekatastrofer, og du vil nemmere frasortere bestemte genstande per instinkt. Det kan hjælpe dig med at skabe et mere sammensat udtryk, og er derfor værd at bruge lidt tid på at lære.

Husk din egen komfort

Sidst er det vigtigt, du husker på, at din egen komfort er den vigtigste. Hvis du har et par bukser, du synes er behagelige, og du føler dig godt tilpas i dem, så kan det være lige meget, om de sidder helt perfekt. Arbejd dig frem mod at finde tøj, der både klæder dig og er behageligt.

Det er godt at skubbe sine grænser, også når det kommer til mode; men komfort er også nødvendigt, og nogle ting kan virke ekstreme at kaste sig ud i. Den gyldne mellemvej opnås ved at forsøge sig frem og tage ved lære under hele processen.