Få fingrene i amerikanske fælge og dæk – wire wheels, cadillac fælge, dodge fælge og Ford Mustang fælge og dæk

Har du en fascination for amerikanerbiler, og er du type, som elsker at modficere dit køretøj, så den er tilpasset din helt egen stil?

Så kan du måske se fordelen i at besøge nordens største forhandler af amerikanske fælge og dæk, som originalt er til Ford Mustang, Dodge, Wire Wheels og Cadillac mm. 

Du elsker måske at rode i biler, eller har selv en amerikaner bil. Dækimporten har samlet et bredt udvalg af originale fælge og dæk. Det er fælge og dæk alt lige fra wire wheels, cadillac fælge til dodge fælge. Uanset dit behov for dæk eller fælge til din amerikanske bil, er der en masse inspiration at hente hos en fysisk forhandler i Østjylland. 

Det er dog sjældent du ser en rigtig amerikaner bil på de danske veje, De er nemlig ikke helt lette at importere og få fingrene i. Dækimporten besidder et så stort udvalg af fælge og dæk, at det også er muligt at finde hjulsæt til den normale bil, som er alment kendt i Danmark. Er du på udkig efter dit næste sæt fælge kan det måske være stedet at finde det. Du er garanteret en god behandling og en bred viden indenfor det amerikanske bilmarked.