Få bedre møder med den rette mødelokale indretning

Store og små møder er en del af dagligdagen i alle virksomheder, når der skal kommunikeres med både medarbejdere og kunder. Fælles for alle møder er, at de ofte afhænger af forskellige former for teknologi, når der eksempelvis skal kommunikeres med folk på afstand via skærm, mikrofoner og højtalere.

Den store mængde af teknologisk udstyr skaber en række nye muligheder for virksomheden, men det kan på samme tid betyde store problemer, hvis teknikken pludselig driller, når du er i gang med et vigtigt møde.

Gode teknologiske løsninger er med andre ord alfa og omega for at sikre et møde, som kører på skinner fra start til slut, så mødeeffektiviteten kan forblive høj, og så ingen forlader mødet med frustrationer over teknikken.

Men hvordan sikrer du, at de mange tekniske komponenter og apparater fungerer, som de skal, når du holder møde? Det gør du ved at tænke lidt over indretningen i dine mødelokaler. God mødelokale indretning handler nemlig ikke bare om at have nogle flotte borde og stole – det handler også om at have noget funktionelt interiør, der kan arbejde sammen med det AV-udstyr, du afhænger af for at gennemføre dine møder.

Det skal du tænker over, når du indretter dit mødelokale

Når du indretter dine mødelokaler, at du tænker over, hvad du egentlig har behov for. Her skal du tænke på, hvad mødelokalet typisk bliver brugt til, mens du skal kigge på, hvor mange mennesker der normalt deltager i møderne.

Men det allervigtigste er at afgøre, hvilket AV-udstyr der er nødvendigt for at afholde de møder, du påtænker at afholde i mødelokalet, så der kan skabes en sammenhængene AV-løsning, der gør den daglige brug af mødelokalet og dets teknik til en leg. Du skal bl.a. kigge på:

  • Om der skal afholdes videomøder

  • Hvor mange stikkontakter der skal være

  • Hvilke typer af enheder medarbejderne bruger ved møderne