Erfaring er altafgørende

Evner og kvaliteter er noget man tit hører rigtig meget om. I samme sammenhæng hører man også ofte omkring det at have talent for noget. En ting, man dog desværre ikke hører så meget om, er erfaring. Den egentlige grund til, at dygtige folk er dygtige er, at de har en stor bunke erfaring i bagagen.

Erfaring er altafgørende, hvis du vil være god til noget. Det vil være forkert at sige, at du ikke kan være god til noget uden erfaring, for der findes særtilfælde. Der findes særlige tilfælde, hvor man kan støde på en person, som virkeligt bare har talent for noget og derfor bare er virkelig god til det.

Det er dog, som sagt, særlige tilfælde. Det langt mest normale er, at man med tiden og med øvelse bliver bedre og bedre til noget. Det er ikke for sjovt, at der findes et ordsprog, som hedder: ”Øvelse gør mester”. Det er rigtigt. Jo mere man øver sig, jo bedre bliver man til det.

Erfaring gør sig gældende i mange forskellige sammenhænge

Ovenstående afsnit kan nemt forbindes til det at dyrke en sportsgren og at øve sig på det. Det er der som sådan heller ikke noget forkert i, men erfaring er noget, der bestemt også gør sig gældende alle mulige andre steder.

For eksempel i håndværkerverden. De rigtige gode tømrere, er de tømrere, som har en masse erfaring i bagagen. Det er de tømrere, der en masse gange har stået i en bestemt situation og derfor lige præcis ved, hvordan de skal løse deres opgave.

Det er derfor altid en super god ide, hvis man ønsker at få gjort tingene ordentligt, at vælge en erfaren tømrer til at udføre arbejdet.

Så er du/I bosat i det fynske og mangler I en tømrer, kan I med fordel lade en erfaren tømrer på Fyn hjælpe med din opgave.