Er det tid til at få udskiftet den gamle seng?

Søvn kan fra tid til anden blive lidt besværligt at døje med. Der er nogen gange hvor man bare ikke kan sove. Det kan være fordi, man så sit hold vinde i ens yndlingssport i tv’et, eller fordi man ikke har den rette seng. Der er mange mennesker der ligger søvnløse om natten og har smerter dagen efter, fordi de ikke har den seng, der passer bedst til deres behov. Derfor burde du stærkt overveje at skifte din nuværende seng ud med en elevationsseng. En elevationsseng er en seng der ligesom i navnet kan eleveres. En af fordelene ved en elevationsseng er, at den kan hæves eller sænkes til lige præcis den højde, man er mest tilfreds med.

3 fordele ved at købe en elevationsseng

  • Du kan indstille den sådan, at du sidder oprejst med din krop, eller har dit ben bøjet, så hvis du har ondt nogen steder, kan du lindre smerterne. Selv hvis du ikke har ondt nogen steder kan du indstille den sådan, at sengen er så behagelig som mulig at sidde og ligge i. Desuden har nogle elevationssenge den funktion, at de kan gemme hvilke indstillinger du har brugt, så du ikke behøver finjustere det hver gang.

  • Du behøver ikke smide en masse puder bag ryggen når du skal sidde oprejst, da du bare kan køre den øverste del op til et fantastisk ryglæn.

  • Hvis dig og din partner gerne vil ligge i forskellige gradniveauer, kan du bruge en elevationsseng til, at i begge to kan justere jeres halvdel, så den passer lige præcis, som I foretrækker.

Er en elevationsseng det værd?

Hvis du har penge og plads nok, hvor du bor, er det helt klart noget du burde overveje. Husk nu også, at man også sagtens kan købe en elevationsseng, selvom man ikke er syg eller gammel.