Er det svært at få flere følgere på Instagram?

Hvis du skal bruge Instagram i et kommercielt øjemed, har du sikkert interesse i at øge antallet af følgere på din profil. Det er lyder ganske let, men i virkeligheden forholder det sig dog en kende anderledes. Ikke desto mindre er der dog en række strategier og tricks, der kan bruges til at anskaffe sig flere følgere på Instagram.

Har du et ønske om at få flere følgere på din Instagram? I så fald er du havnet det rette sted. Her på siden kan du læse lidt mere om, hvad du skal gøre, for at få flere følgere på Instagram. Det er noget, der kan bruges, uanset om det er en personlig- eller virksomhedsprofil. I begge tilfælde skal du blot læse med herunder.

Gode tips til at få flere følgere på din Instagram-profil

Til trods for, at der ikke findes en hemmelig opskrift til hvordan du får flere følgere på Instagram, betyder det dog ikke, at der ikke findes nogle gode tips, der kan bruges. Hvis det er noget du er på udkig efter, så er du kommet til det rette sted. Det er nemlig netop det, du kan finde herunder.

  1. Lav daglige opslag: Hvis du gerne vil have mange følgere, kræver det, at folk får øjnene op for dig. For at sikre dette, er du nødt til at være aktiv. Derfor bør du også have en ambition om at skulle udgive noget på din profil hver dag. Hvis du gør det, så vil du uden tvivl se fremgang.

  2. Brug de hashtags: Det er vigtigt at bruge hashtags, men det er lige så vigtigt at bruge de rigtige. Du skal sikre dig, at der er tale om hashtags, som er hyppigt brugt af folk i din målgruppe. Hvis du fx kun er på det danske marked, er der ikke nogen grund til, at du begynder at bruge engelske hashtags.

  3. Afhold konkurrencer: En af de bedste måder at få flere følgere på, er ved at afholde konkurrencer. Det kan du gøre på flere måder, men den bedste løsning, er at gøre det til et krav, at man skal følge dig på Instagram, for at deltage. Husk dog at udlodde nogle præmier, der reelt set er spændende.

  4. Lav stories hver dag: Det er ikke alle, der er klar over det, men faktisk er stories begyndt at optage en større plads i ’Udforsk’-fanen. Derfor er det også en rigtig god måde at komme ud til flere folk på. Det betyder, at det også anbefales, at du hver dag laver stories, så du øger dine chancer for dette.

  5. Kommenter på andre billeder: Der kan ikke stilles en garanti ved, at du får flere følger hver gang du gør det. Det er dog ikke noget, der ændrer på, at det er en god måde at få dit navn ud på. Dertil er du også næsten sikret, at der i ny og næ vil være nogen, der vælger at gå ind og følge din profil.