Epoxygulvet – det perfekte gulv til privat og erhverv

Der findes mange forskellige gulvtyper, som hver har deres fordele. Der er dog ikke mange gulvtyper, som passer godt til både erhverv og privat, men det gør epoxygulvet. Det egner sig nemlig godt til både beboelsesområder og værksteder – og det er i høj grad på grund af alle dets mange fordele. Læs med her og find ud af, hvorfor epoxygulvet er en ønskværdig løsning til både privat og erhvervsbebyggelse.

Slidstyrke

Epoxygulvet adskiller sig fra mange andre gulvtyper ved at være et meget slidstærkt gulv. Der findes naturligvis andre hårdføre gulvet, som f.eks. et cementgulv, men det kan sprække. Det samme er ikke tilfældet ved et epoxygulv. Det kan holde til selv meget tunge belastninger uden at det efterfølgende kan ses på gulvet. Det er derfor et ofte benyttet gulv til bl.a. værksteder og også garager. Epoxygulvets slidstyrke kan også oversættes til lang holdbarhed – og det betyder, at en investering i et epoxygulv holder i rigtig mange år, uden at der er behov for store udgifter til reparation og vedligeholdelse.

Rengøringsvenlighed

Epoxygulvet er kendt for sin glatte og ensartede overflade, og det betyder, at der ikke er nogen revner eller riller, hvor skidtet kan lægge sig og skabe misfarvninger. Det gør epoxygulvet til et meget rengøringsvenligt gulv. Det kan endda rengøres med maskine og almindelige rengøringsmidler helt uden forbehold. Gulvet kræver altså ikke den store vedligehold og forbliver flot længe med blot almindelige rengøring.

Skridsikkerhed

Epoxygulvet er ikke kun et slidstærkt gulv. Det kan også laves med en skridsikker overflade. Det gør det til et særdeles praktisk gulv både i hjemmet og på værksteder – men specielt også i daginstitutioner og skoler, hvor mange går rundt i strømpefødder. Epoxygulvet er trods dens hårde overflade også behageligt at gå på – og det er vigtigt i rum, hvor man generelt opholder sig meget.

Design

Epoxygulvet er generelt kendt for at være et stærkt industrigulv, men det betyder altså ikke, at gulvet er grimt. Man kan faktisk få epoxy i et utal af farver og designs. Det laves i blandingen, hvor der bl.a. kan skabes overgange i farver og meget mere.

Epoxygulvet er altså en praktisk og flot løsning til både privat og erhverv, og epoxygulvet kan f.eks. bestilles her.