En el truck kan mere end du tror med et miljøvenligt touch

Ingen opgave er for stor eller lille, for en el truck.

 

El trucks kan tilbyde komplette helhedsløsninger, inden for alt løfteudstyr. En elektriske gaffeltruck kan dække samtlige behov, inden for løftning og flytning af forskellige områder og genstande, samtidig med en økonomisk bevidsthed.

Den el truck, er med til at give din virksomhed en grøn omstilling, som både udstråler bæredygtigt miljø i produktion og konstruktion, samt fokus på minimering af omkostninger.

I dag bliver el trucks produceret alt efter brancher og behov, for skabe det bedste produkt til den rette kunde. En el truck er derfor designet og produceret for at kunne opføre de rette løsninger og dække og matche den gældende virksomheds behov, for at kunne istandsætte højeste kvalitet og derved danne høj arbejdsglæde.

 

En el truck er ofte monteret med et kraftfuldt genopladeligt og pålideligt batteri, som tilkøbes med oplader. El er velegnet til de fleste arbejdsopgaver, men er afhængig af batteriets størrelse for at kunne opnå optimal ydeevne. De kendetegn en el truck oftest er kendt for, ses gennem lave driftsomkostninger og et unikt moderne design.

En el truck som kan klare alle størrelser af opgaver

Med en el truck i middel størrelsen, kan du udføre arbejdsopgaver på små arbejdsarealer, med en elektronisk dreven maskine, som kan effektivisere arbejdsopgaver uden det belaste bankkontoen. El trucken udbydes i forskellige størrelse og kan derfor findes i større modeller til større arbejdsopgaver. El trucken kan findes med et batteri op til 90 volt og er velegnet til både udendørs og indendørs arbejdsopgaver og kan derfor blive en komplet løsning og solid investering.

De forskellige el-trucks er udviklet til at flytte tunge læs, i form af materialerne jern, metal og andre former for tunge læs. De forskellige el trucks er designet med stand-in eller siddeplads, for opnå optimal komfort for føreren af el trucken. Med det unikke design og optimale komfort er el trucken produceret til at klarer alle opgaver, samtidig med en komfortabel oplevelse ved betjening af maskinen.

Med en el truck får du minimal vedligeholdelse og minimale driftsomkostninger, som har en god kørehastighed med et hurtigt optimeret bremsesystem, som sikrer optimal sikkerhed ved brug af el trucken.

 

El trucken er designet til at være en kraftig maskine der samtidig er kompakt bygget, til at kunne trække og flytte tunge læs, uden at vægten går i ubalance. Derfor er el trucken en oplagt maskine for dig der ønsker at transporter tungt gods.

El truck med høj vedligeholdelse og lang levetid,

El trucken kan købes med forskellige justerbare indstillinger, alt efter mængden og størrelsen på det givne gods, som enten skal transporteres eller flyttes rundt med, og kan derfor opfylder selv de mindste og største arbejdsopgaver alt efter behov.

Med det høje vedligeholdelses niveau, har du altid mulighed for at kunne leje en el truck, hvor der ikke vil blive gået på kompromis med pris og kvalitet. El trucken kan også købes brugt, uden du skal være nervøs for maskinens funktionalitet, grundet dens høje levetid og vedligeholdelsestilstand.