Disse produkter er gode at have til taglægningsarbejdet

Arbejdet med at få lagt det nye tag bliver ofte overdraget til nogle andre, der har mere forstand på det end den almindelige hverdagsdansker – og det er nok også en meget god ide. Men nogle danskere har altså hænderne skruet helt rigtigt på, og kan godt selv være med til at spille en rolle, når deres tag skal udskiftes. Det kan enten bestå i at gøre noget forarbejde eller at være med under hele processen med at lægge det nye tag. Uanset hvad er der brug for noget udstyr.

Et stillads

Medmindre du bor i et legehus, bliver der nok ikke lagt meget nyt tag uden et stillads. Det giver lidt sig selv, at det er nødvendigt at komme op i højden for at arbejde med taget, og selvom der er flere måder at gøre det på, er stilladset klart den mest effektive metode.

Nu har du nok ikke lige et stillads stående i garagen, men faktisk er der gode muligheder for at leje stilladser rundt omkring i hele landet, så det skal ikke være problemet!

Forskellige plastplader

Plastik er et ekstremt alsidigt materiale, hvilket gør det meget optimalt til mange forskellige projekter. Derudover findes der mange forskellige slags plast, alt fra det meget kendte og anvendte polystyren til plader af polyamid (også kaldet for nylon plader). De forskellige plader har naturligvis forskellige egenskaber, men flere af dem kan faktisk bruges til taglægningsprojektet.

Materialer til isolering

Et nyt tag er en ting – men du kommer nok til at fryse, hvis der ikke også kommer styr på isoleringen samtidigt. Er isoleringen under taget ikke tæt nok, vil en del af den energi, du bruger på at varme boligen op med bare forsvinde ud af huset. Det koster mere energi, og dermed vokser elregningen også en smule, hvis din isolering ikke er god nok.