Diskrete detaljer sætter prikken over i’et i et outfit

Står du også nogle gange foran spejlet og kigger på dit outfit og tænker, at det mangler et eller andet? Det kan være svært at skille sig ud fra mængden som mand, hvis du går i mørke eller neutrale farver og almindelige skjorter eller T-shirts. Du kan skabe et mere personligt udtryk i din fremtoning ved at læse med herunder og få nogle tips til, hvordan du kan sammensætte smykker med dine daglige outfits.

Stilet, klassisk og tidløs med et ekstra touch

En af de hurtigste og nemmeste måder at skabe et mere stilet udtryk er ved at sætte et smykke til dit outfit. Det kan være alt fra en diskret ring til en tynd halskæde. Hvis du har lidt mere mod, kan du også vælge en mere massiv kæde i f.eks. guld eller sølv. Der er ingen regler for, hvor mange smykker du kan have på. Bare husk at udvælge nogle smykker, der giver mening for dig. Uanset om du har ét eller flere smykker på, vil du hurtigt kunne se, at det får dit outfit til at leve op på en helt ny måde. Det er både stilet og tidløst at gå med smykker – også som mand. Klik her hvis du mangler inspiration til valg af smykke.

Vælg et smykke du kan bruge til flere outfits

Det er først og fremmest vigtigt, at du vælger et smykke, som du synes er flot. Du skal have lyst til at gå med det tit, så det ikke bare ligger i en skuffe i flere år. Se dit nye smykke som en investering – det må gerne koste lidt, da det skal vises frem tit og signalere, at netop du har valgt smykket. Det er også vigtigt, at det er af ordentlig kvalitet, hvis du skal have smykket på i mange år.

Du skal vælge et smykke, du kan have på til mange outfits, da det dermed vil blive brugt oftere, og da det vil være en del af dit udtryk samt signatur og fremtoning. Find ud af, om smykket skal være i guld, sølv eller noget helt tredje. Vælg det materiale, som du allerbedst kan lide og kan sammensætte til dit tøj.

Guldsmykker er en smule mere prangende end sølv. Et guldsmykke er næsten uundgåeligt for øjet, men det kommer naturligvis også an på størrelsen. Hvis du f.eks. har en meget tynd guldkæde om halsen, vil den være mindre fremtonende end en tyk guldkæde. Det samme gælder for guldringe. Sølvsmykker blender derimod lettere ind med tøjet og er mere diskrete.

Det er ikke et rigtigt eller forkert valg af smykke. Det vigtigste er som sagt, at du selv nyder at gå med smykket.