Derfor skal du opgradere din IP-telefoni i virksomheden

Som moderne virksomhed er kommunikation med hele verden en stor del af dagligdagen. Der skal snakkes med samarbejdspartnere fra forskellige lande samt meget andet, og til det formål er en alle anden form for telefoniløsning et must.

Derfor har du sikkert også allerede en telefonløsning i din virksomhed, som rækker udover det, dine normale mobiltelefoner med normale abonnementer kan klare. Her er traditionelle fastnettelefoner samt de gamle IP-telefoner fra nullerne et populært valg. Men hvad nu hvis der fandtes en nemmere, billigere og mere moderne løsning?

Det gør der faktisk, og det er en løsning, som baserer sig på den gammeldags IP telefoni, men som giver dig en lang række nye muligheder.

De mange fordele ved moderne IP-telefoni

Med gammeldags fastnet eller IP-telefoni, er du vandt til at have kontoret fyldt med telefoner og ledninger, som fylder og roder på bordende. Sådan behøver det dog ikke at være, for med moderne IP-telefoni kan du komme til at nyde godt af alle de fordele, du kender fra gammeldags IP-telefoni, hvor forskellen dog er, at du kan klare al telefoni fra en computer eller en mobiltelefon.

Moderne IP-telefoni fungerer således også via internettet, og dine opkald vil foregå derigennem, så du kan ringe til udlandet dagen lang uden at ende med store telefonregninger. Men du slipper for den klodsede hardware, som følger med gammeldags IP-telefoni.

Dertil slipper du også for at skulle betale til et særskilt abonnement, hvis du vælger en moderne IP-løsning. Med gammeldags IP-telefoni skal du betale for et ekstra abonnement, som du kan ringe igennem, men med den moderne IP-telefoni kan du klare alle din opkald til ind- og udland via virksomhedens egen internetforbindelse.

Moderne IP-telefoni giver dig naturligvis også mulighed for at få telefonkø, åbningstider, ventemusik og alt det andet praktiske, du kender fra traditionel IP-telefoni eller fastnet-telefoni i din virksomhed.