Dansk designet carport – æstetisk og funktionel

Ønsker du at passe godt på din bil, autocamper, campingvogn eller lignende? Hvis du vil beskytte din bil mod det danske vejr og samtidig finde en carport, der har et let og elegant udtryk er Lyngsøe A/S behjælpelige. Med egen produktion i Danmark kan de levere netop det du ønsker. Hos Lyngsøe får du markedets bedste garanti på 15 år og et produkt, der er udviklet med erfaren hånd i 20 år. Det betyder også, at du får en funktionel løsning i højeste kvalitet og som samtidig er fri for vedligeholdelse. Med en carport i stål får du altså en dansk designet carport i et let udtryk, så den ikke fylder for meget ved dit hus. 

En carport i stål er en stærk løsning

En carport er en fornuftig idé, hvis du vil beskytte dine køretøjer mod hagl, sne og regn, som skader lakken. Og også mod solens UV-stråler der gør lakken mat og kedelig med tiden. Med en god stålcarport får du oftest rådgivning med, så carporten kan skræddersyes til dine ønsker. En anden mulighed er at få leveret et byggesæt. Med en carport i stål skal du sjældent tænke på at rengøre eller vedligeholde og selv efter flere år, står den stadig som ny. Galvaniseret stål ruster ikke og da korrosionen ikke går i gang, forlænger det levetiden på din carport. Stål er stærkere end mange andre materialer og derfor får du en konstruktion med stor bæreevne, uden at den fylder og virker klodset.

Erfarne hænder 

Lyngsøe begyndte for mere end 20 år siden at udvikle og fremstille carporte i stål, som er funktionelle men også flotte i deres design. De producere carporte til alle typer af bolig. Alt fra private parcelhuse til etagebyggerier, og de sørge samtidig for at matche det æstetiske udtryk boligen har. Det kunne være 70’er husene, funkisboliger, murermestervilla og meget meget mere. Lyngsøe er anerkendt for deres høje kvalitet, både herhjemme i Danmark men også ud over landets grænser. Grundlaget for deres succes er et unikt og fleksibelt design og et kvalitetsbetonet udvalg af tilbehør, så du kan have den helt perfekte carport til dig og dit hjem.