Bliv helt klar til den store temafest

temafest

På rigtig mange arbejdspladser eller uddannelser vil man gerne lave temafester. Det kan bare noget helt særligt, når der pyntes op efter bestemte temaer. Eller når folk eksempelvis klæder sig ud. Det kan være med nogle små søde detaljer eller med store flotte kostumer.

I bund og grund handler det bare om at være tilpas med det, man gør. Og så skal man selvfølgelig have fundet det helt rigtige tema, som passer. Det kunne eksempelvis være tyrolertema, hvor du kan finde dine kostumer hos Festli. Det er også et tema, hvor man kan gøre rigtig meget ved oppyntningen ret nemt og billigt.

Skal være sjovt for alle

Hvis man skal holde en rigtig herrefest, hvor der skal være et tema, skal man tænke kreativt. Ofte er det måske pigerne, som kommer på de sjove tema-idéer, men nu skal man selv brainstorme. Det er dog ikke så svært at finde et sjovt tema, hvis man lige går i tænkeboks. Man kan altid søge en masse inspiration på nettet for at finde de sjoveste af slagsen.

Hvis det er en herrefest, er det måske nogle lidt andre ting, som er i fokus. Her handler det også om at finde de ting, som gør det sjovt for alle deltagerne at være med i. Måske har man nogle fælles interesser, man kan tage udgangspunkt i. Alternativt skal det være noget, som er oppe i tiden, som alle kan forholde sig til.

En temafest med aktivitet

når du arrangerer en temafest, så er det vigtigt at planlægge noget. Det kan eksempelvis være nogle aktiviteter, som handler om selve temaet. Lad os sige, at det er Harry Potter-tema, hvor man så laver nogle udfordringer og konkurrencer indenfor den verden. Selvfølgelig kan man ikke pludselig opfinde magi, men med kreativitet kommer man langt.

Det kunne også sagtens være andre former for aktiviteter. Det kan eksempelvis være noget, som passer til den gruppe, man har samlet. Måske er man afsted med fodboldholdet, hvor man så kan lave nogle fysiske aktiviteter. Det kunne også være en quiz eller andre former for udfordringer.

Typisk bliver den slags aktiviteter sjovest, hvis de involverer noget samarbejde. Det vil sige, at man måske er delt op i nogle hold, som skal løse en opgave. På den måde bliver man mere en samlet gruppe, som løser noget. Den slags kan man også søge inspiration til på blogs eller ved at spørge om andres erfaringer.