Billig bil til private ærinder

Dette indhold er sponsoreret

Bilen er for mange af os essentiel for at få hverdagen til at hænge sammen. Måske har vi langt til arbejde, hvorved det er nødvendigt at køre. Måske har vi børn, der er for små cykle for langt. Eller måske har vi bedsteforældre, der bor i en anden by, som vi gerne vil give et visit i ny og næ. Der kan være mange grunde til, at vi er afhængige af at have en bil i nærheden. Det kan dog hurtigt blive en dyr fornøjelse, at skulle ud og investere i en splinterny bil. Her kan billig privatleasing gå ind og lette lidt af det økonomiske pres. Ved billig privatleasing gennem GoMore kan du altså få hjælp til at få hverdagen til at hænge sammen. Her kan du ligeledes mindske dine udgifter yderligere ved at udleje bilen gennem GoMore. Privatleasing er ikke blot økonomisk fornuftigt, men det er ligeledes miljøvenligt. Miljøet er hårdt belastet. Vi belaster det alle sammen hver evig eneste dag. Men hvis vi skal sikre, at der er en planet til vores kommende generationer, må vi gøre noget aktivt. Et sted vi kan spare på CO2-udslippet er ved valg af bil. Jo længere din bil kører på literen, jo mindre CO2 udleder den. 

Citroën C1 eller Volvo V60

Når du har besluttet dig for at privatlease gennem GoMore er det næste spørgsmål blot, hvilken bil du godt kunne tænke dig. Gennem privatleasing hos GoMore er det muligt at lease alt fra en Citroën C1 til en Volvo V60. Her er det vigtigt, at du gør op med dig selv, hvad bilen skal bruges til. Ønsker du blot en lille bil til privat brug, der blot skal køre til og fra arbejde, hente og bringe børnene og en lang tur i sommerhus i ny og næ, ja så kan du sagtens nøjes med en Citroën C1. Skal du derimod kører langt og ligeledes have mange og meget med, er det altså essentielt med en robust bil med god plads. En robust bil kører her sikre på motorvejen og er derfor essentiel for dig, der ligger og kører længere ture i din hverdag. Der er naturligvis også prisforskel. Inden du privatleaser en bil, er det derfor vigtigt, at du gør op med dig selv, hvad der er vigtigt for netop din nye leasede bil. Er det komfort, sikkerhed, plads eller optimal udnyttelse af planetens ressourcer? Privatleasing gennem GoMore kan tilbyde det hele. 

El- og hybridbil 

Gennem privatleasing hos GoMore kan du, udover både nye og brugte biler, lease el- og hybridbiler. Ved leasing heraf sikres en bedre køreoplevelse og ligeledes et mindsket eller ligefrem ingen CO2-udslip. Lejer du ligeledes din bil ud til andre, er din nye leaset bil pludselig meget miljøvenlig. 

Ønsker du at få en ny bil til en fast månedlig pris med service og forsikring inkluderet, så er privatleasing altså den optimale løsning for dig. Vælg den bil og kontraktlængde, der passer dig, og så er du faktisk klar til at lease.