Bilen til både herretur og familietransport

Er du på udkig efter en bil, der kan bruges til både vildmarkstur med drengene og til at transportere familien rundt i? Så har vi et bud til dig, læs med og få mere at vide.

Vi er ude i en elektrisk Jeep Avenger, og her er der tale om en bil, der udstråler styrke og muskelkraft, men som samtidig er en utroligt praktisk familiebil. Netop denne kombination gør den ideel til den moderne mand, som både prioriterer familien og vennerne.

Plads til både grej og gutterne

Både familien, vennerne og det grej, der skal til, når man skal ud med enten den ene eller den anden, er der god plads til i det rummelige bagagerum, og du kan derfor trygt planlægge en tur til de svenske skove med telt, fiskestænger og hvad der ellers måtte være brug for. Også ungernes skoletasker, løbehjul og andet godt lægger du blot ind.

Men ikke nok med, at der er plads til både det ene og det andet, så er bilen også velegnet til både de mere hårdføre udfordringer men absolut også til bykørsel. Da bilen er en SUV, har du et godt udsyn over trafikken fra dit sæde, ligesom alle passagererne også har det. En anden stor fordel ved bilen er, at den har en let ind- og udstigning, for her sætter man sig ind i bilen og ikke ned.

Den elektriske rejse

Den nye Jeep Avenger er Jeeps første elbil, og der er tale om det første elektriske køretøj, der sendes på gaden af Jeep. Jeep har en målsætning om at blive fuldstændigt elektriske inden 2030, og nu lancerer man altså første skridt i denne transformation.

Ikke alle er klar over, at Jeep faktisk er et brand og ikke en generel betegnelse for firehjulstrukne biler. I Danmark kører der stadig relativt få af de ægte Jeeps, men man kan let forestille sig, at man i de kommende år vil se flere, fordi der her er tale om en både praktisk og maskulin bil, som altså kører på el.

På nuværende tidspunkt anslås det, at Jeep Avenger kan køre op til 400 kilometer på en opladning, men dette er dog ikke bekræftet endelig, da man afventer yderligere undersøgelser. Du kan finde din nye, elektriske Jeep hos din Jeep forhandler, hvor du også kan få svar på de spørgsmål, du måtte have om denne maskuline og strømlinede elbil.