Ask bruges mere hyppigt som udvendig facadebeklædning

Der findes mange træsorter, der bruges i forbindelse med dansk byggeri. Ask er dog en af de træsorter, der ikke bruges i et synderligt stort omfang. Det er der flere årsager til, men i løbet af de seneste år har det dog vundet mere frem i forskellige sammenhænge. Derfor ser man også mere og mere til ask.

Det er især i forbindelse med udvendig facadebeklædning, at der er mange, der er begyndt at gøre brug af ask. Det er ikke sikkert, at du har tænkt over det, men du har med garanti selv set det, når du har været på tur i det danske land. Det er dog specielt noget, der hyppigt bliver brugt til beklædning af sommerhuse.

Der er mange, der er vilde med udseendet af ask

Der er ikke alle, der er vilde med udseendet af ask, men det er der dog mange, der er. Det er også derfor, at det i løbet af de seneste år er en træsort, der er begyndt at blive brugt i et større omfang. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at det er en træsort, der kan behandles på mange måder.

I og med, at det er tilfældet, så er det også muligt at give det et look, der er noget for dig. Her er det vigtigt, at du sikrer, at du ikke blot har fokus på at give det et look, der tiltaler dig. Du skal også sikre, at det bliver behandlet på en sådan vis, at det er modstandsdygtigt og holdbart.

Blot fordi det er en træsort, der især bliver brugt til facadebeklædning, betyder det ikke, at det kun er det, du kan bruge det til. Det kan også bruges i et væld af andre sammenhænge. Fx er ask også en træsort, der ofte bliver brugt til indendørs listebeklædning.