Alt du skal vide om GWO on-site undervisning

Formålet med GWO vingereparation træningsmodulet er, at gøre deltagerne i stand til at støtte og passe på sig selv og andre, som arbejder i vindindustrien, ved at besidde den nødvendige viden, færdigheder og evner til at reparere vinger.

Hvad indebærer on-site undervisningen?

On-site undervisningen hos Global Wind Academy kan gennemføres i eller i nærheden af virksomhedens faciliteter eller på virksomhedens site. Dette medfører, at virksomheden kan spare rejseudgifterne og eventuelle hoteludgifter, for de medarbejdere, der skulle få brug for det.

Uddannelsen er meget fleksibel i og med, at den kan arrangeres efter virksomhedens anmodning. Derudover kan uddannelsen planlægges i en periode med “vinddage”, hvor teknikerne alligevel ikke kan arbejde. Uddannelsen kan også udsættes de dage, hvor teknikerne kan arbejde. På den måde kan uddannelsen hos Global Wind Academy skræddersys efter virksomhedens planlægning.

Hos Global Wind Academy tilbydes GWO sikkerhed, GWO BTT teknisk træning, vingeuddannelser niveau 1 og niveau 2 samt specifikt teknisk træning i henhold til kundeanmodning. I nogle tilfælde gennemføres uddannelserne i nærheden af en kundens egne vindmøller, hvilket resulterer i en mere realistisk træning.

Færdigheder efter uddannelsen

Efter en vellykket gennemførelse af GWO-vingereparationsuddannelsen vil deltagerne være i stand til at udføre og dokumentere en vindmøllevingeinspektion og udføre reparationsarbejde i overensstemmelse med en arbejdsinstruktion, samtidig med at den aerodynamiske profil og den strukturelle integritet i glasfiberarmerede kompositdele bevares.

Deltagerne vil også være i stand til at udføre arbejdet på en ansvarlig, kontrolleret og sikker måde. De vil kunne forberede, betjene og vedligeholde det korrekte værktøj og udstyr. Deltagerne vil også kunne forklare typiske typer af vingekonstruktioner, materialer og vigtigheden af overfladefinish i forhold til aerodynamisk ydeevne og effektivitet. Derudover vil de kunne skelne mellem og arbejde sikkert på en kontrolleret måde med epoxy, polyester, polyurethan, vinylester, methacrylat, forstærkningsmaterialer og opløsningsmidler relateret til kompositinspektions- og reparationsarbejde.