Advokater sidder ikke kun i retten – her er tre andre ting, du kan bruge dem til

Advokater bliver tit forbundet med retten og loven, men advokater bruges faktisk til langt mere end at sidde som forsvar eller beslutte en dom i retten. Nogle store tøjforretninger har blandt andet en hel masse advokater til at sidde og sørge for, at tøjet, reklameringen og forretningen overholder alle lovens paragraffer, hvilket kan være lidt af et arbejde. Men der er også andre ting, du kan bruge advokater til i din hverdag.

Køb af fast ejendom

Når du skal købe en fast ejendom, er det lidt af en stor beslutning. Både økonomisk og for dig. Derfor kan det være en god idé, hvis du har den rigtige rådgivning. Her kommer advokaterne ind i billedet. Der er mange dokumenter, der skal underskrives, når der købes bolig, og der kan en advokat være til stor fordel, da de også har mulighed for at hjælpe dig, hvis der er noget galt i kontrakten.

Arv og testamente

I Danmark har vi en arvelov, der gør, at din arv vil gå videre, selv hvis du ikke har skrevet et testamente. Det kan dog være klogt, at du sætter dig for det – selv hvis du ikke er særlig gammel, da vi lever i en verden, hvor der kan ske noget hele tiden. En advokat vil kunne hjælpe dig med at sørge for, at du testamenterer rigtigt i dit testamente, og at det hele passer til arveloven. Du finder nogle gode advokater hos bale advokatfirma.

Dødsbobehandling

Når der sker det, at et elsket familiemedlem uheldigvis forlader denne verden, vil der være et dødsbo tilbage. Der kan ske det, at der opstår uenighed om tingene mellem arvingerne, og det kan derfor være klogt, hvis I har en advokat som hjælp, så I er sikre på, at alt foregår i overensstemmelse med loven og SKAT.