3 nye tendenser fra 2019 til bolig og hverdag

Hvis du er interesseret i teknologi, kan det betale sig at tage et kig på de nyeste gadgets, der netop er kommet på markedet i 2019.

Elektronik til at gøre hverdagen nemmere

På nuværende tidspunkt er vi kun få skridt for at blive cyborgs. Eller det skulle man i hvert fald tro, når man ser på al den avancerede elektronik, der findes i vores hjem. Når vi en dag kan uploade vores bevidsthed til skyen, få evigt liv og slippe vores fysiske krops begrænsninger, vil vi være der 100 %. Indtil da ser det ud til, at vi kommer et skridt tættere på hver dag.

I Las Vegas er der netop blevet afholdt en stor messe kaldet CES, hvor alle top brands i verden præsenterede deres nyeste teknologiprodukter. Mange af disse produkter efterlod folk med munden åben over, hvor avanceret et niveau vi teknologisk bevæger os på nu. Mange af produkterne kan ikke købes endnu, da de stadig ikke er på markedet. Det kan mange af de ting du finder her derimod.

Herunder er nogle eksempler på nye gadgets til boligen fra 2019, der kan gøre hverdagslivet en smule nemmere og sjovere.

Nye gadgets at se frem til fra 2019

Gillette er et yndet brand hos mange til at vinde kampen over uønsket hårvækst. De er netop i år kommet på markedet med en opvarmelig barbermaskine. Eller i grunden er det ikke en maskine, men en skraber, der kan sættes til en oplader. I løbet af 1 sekund er den varmet op, og giver en bedre og tættere barbering, samt en oplevelse, som man ellers kun kan finde hos en barber. Hvis man gerne vil have styr på skægget, og et simpelt, men luksuriøst produkt, er det et godt bud.

Hvis man går ind for et godt indeklima og gerne vil have en velduftende bolig, kan man anskaffe sig en diffuser fra Moodo. Den bruger kapsler, og der er tale om en lommestørrelse, som man kan have med overalt. Man kan altså nyde godt af et velduftende og behageligt miljø, uanset hvor man befinder sig. Også når man sidder og arbejder på ens computer, eller i bilen. Man skal blot bruge et USB-stik for at lade den.

Eftersom at vi bruger vores mobil til flere og flere formål, har vi også brug at lade den oftere og oftere. Med en Mophie Juice Pack Access kan man altid oplade mobilen på farten. Men ikke fordi at man har en powerbank med sig. Her er der tale om et cover til iPhone, der ikke bruger nogle former for stik. Derfor kan man bruge ens høretelefoner, mens mobilen lader, eller man kan tage billeder eller tale i den. Man lægger ikke engang mærke til, at den lader.

Gadgets er en god gaveidé til ham

Hvis du står og skal finde en gave til din ven, familiemedlem eller partner, er elektroniske gadgets altid en god idé. De er ofte praktiske og bringer stor glæde hos modtageren. Hvis du mangler inspiration til en gave, kan du f.eks. besøge https://gaveinspiration.dk/.