3 gode råd til at gå en god vogntur i 2023

studenterkørsel 2023

Er det endelig din tur til at komme på studenterkørsel i 2023? Og vil du gerne sikre dig, du får en god tur? Så det godt, at der findes masser af råd til dette. Du kan læse 3 gode råd lige her, til hvordan du får en succesfuld og god vogntur, når det bliver din tur i året 2023.

Hav det sjovt – men pas på dig selv

Er det endelig din og dine klassekammeraters tur? Så glem ikke at få en studentervogn først, inden du bekymrer dig om selve turen. Lej studentervogn i 2023, så du kan lære mere om, hvordan du får en god tur efter.

Det hele handler om at have det sjovt og fyre den af. Det skal du helt klart også gøre. Mænd er dem der drikker allermest generelt, og de har det med at blive meget fulde. Det har man også lov til at blive på denne tur, men det er altså vigtigt at mærke efter. Får man det for dårligt, skal du kunne sige stop.

Det er vigtigt du har spist noget på dagen, og det er vigtigt du drikker masser af vand. Da studenterkørsel er i sommertiden, kan det være varmt og solen skinner måske endda også skarpt. Eftersom det sikkert er varmt og du danser rundt, har du brug for vand. Derudover bliver man dehydreret af alkohol, så det et nødvendigt med masser af vand.

Hold humøret højt og spil en masse spil

Efter et par timer på sådan en vogn, kan det hele godt blive for meget. Måske er det lidt kedeligt endda. Så er det bare med at holde humøret højt, og komme på nogle gode ideer til spil man kan spille. Det kunne være drukspil, men det behøver det ikke at være, hvis alle allerede har fået lidt for meget. Måske er det en gang ølbowling eller måske et spil fodbold med drengene for at holde gang i festen, kroppen og humøret.

Snak med alle

For at alle har en god tur, er det bedste du kan gøre at snakke med alle. Det er nok de sidste par timer, dage eller uger I får med hinanden inden I skal videre. Så snak med alle om alt og intet, du er jo nok en smule fuld, så det brude ikke været akavet. Sådan får man en god studenterkørsel.