3 bukser til mænd med stretch [2020]

Skal du finde et par bukser med stretch i 2020? Der er mange forskellige typer af bukser med stræk til mænd, som du med fordel kan tage på. Vi giver dig vores bud på tre af de mest trendy typer af bukser og jeans til mænd i 2020. Dertil viser vi dig, hvilke farver og hvor meget stræk du skal have i dine bukser, så du undgår for slappe bukser med årene. Du skal især kigge på materialet som bukserne er lavet af.

Bukser med stretch eller stræk kan bare noget, som almindelige bukser uden stræk ikke kan. De kan sidde godt og se godt ud på kroppen, uden at du føler dig forkrampet eller besværet, når du skal sidde ned eller stå op. Der er mange tøjfirmaer, der prøver at knække denne kode og komme op med de mest behagelige jeans til mænd.

 

Det er tit et spørgsmål om, hvilket materiale som bukserne er lavet af. De fleste bukser med stræk er i dag lavet af elastan, som er en udvikling af dens to forgængere, spandex og lycra. Der er typisk én til tre procent elastan i bukser og shorts med stretch. Vi giver dig her en oversigt i tre bukser med stretch, som du kan tage på i 2020. Der er både nogle til sommeren og de lidt koldere tider.

 

Der er mange forskellige typer af bukser med stretch til mænd

Kigger vi på de forskellige modeller af bukser med stretch, er der kommet et stort udvalg af tøj og bukser med stretch. Vi har lavet en hurtig oversigt herunder

  • Jeans med stretch
  • Chinos med stretch
  • Habitbukser med stretch
  • Shorts med stretch

Det er altså hurtigt at se, at der bliver lavet andre typer af bukser med stretch end de klassiske jeans. Derfor har vi også valgt at kigge på de tre forskellige her og derefter undlade shorts med stretch. Du kan finde en fyldestgørende guide til stretch bukser til mænd her.

3 skarpe bukser med stretch

  • Habitbukser med stretch fra Lindbergh

Det første par bukser du kan kigge nærmere på, er et par klassiske habitbukser. De ser måske ud som et par klassiske bukser, men de faktisk stretch – og så er de lavet af uldblend. Bukserne har denne lette stretch, som giver en lidt ekstra god komfort. Det vil især være i situationer, hvor du har dit jakkesæt eller en habit på i længere tid til en fest eller andet arrangement, Dertil har bukserne paspolerede baglommer med sorte knapper.

 

  • Chinos med stretch fra Lindbergh

Chinos er dette specielle stof, som har sine oprindelse i twill stoffet. Disse klassiske chinos er desuden lavet med stretch materiale, hvilket giver mere komfort og bevægelighed end de normale chinos, du kender. Baglommerne på disse bukser er paspolerede, og som bonus følger der et bælte med til bukserne.

 

  • Jeans med stretch fra Junk de Luxe

Dette er sorte slim fit jeans fra Junk de Luxe. De er lavet i stoffet Superflex, som er en ny type af stretch-stof i bukser. Det giver ekstra elasticitet og support, hvor du samtidigt får du en normal til lavere skåret talje. Tilsammen et klassisk look, som du kan bruge både til hverdag og festlige lejligheder.

 

Find flere bukser med stretch til 2020

Hvis du har lyst til at prøve flere forskellige bukser med stretch til 2020, og samtidig få gode råd med på vejen. Besøg din nærmeste Tøjeksperten butik for god service og særlig god ekspertviden.